VANNELLI FLYTTAR FRAM GÖTA LEJON-KONSERTEN

Det blir ingen konsert med den kanadensiske sångaren Gino Vannelli på Göta Lejon i Stockholm den 6 oktober. Konserten är framflyttad, skriver Göta Lejon på sin hemsida. Det var väntat, men äntligen kommer det officiella beskedet.

Jag ifrågasätter dock att beskedet kommer bara knappt två veckor innan konsertdatumet. Vannelli själv antydde i en chatt på sociala medier redan i juni att konserterna i Europa ”nog inte kommer att bli av” med hänvisning till Covid-19-situationen i världen. Jag är övertygad om att beskedet kunde ha kommit tidigare.

Den senaste månaden har jag försökt att få besked via Göta Lejon, Ticketmaster och arrangören i Danmark, Wallengren Music & Theatre Management, men inte fått mer än ett svar. För ett par veckor sedan mejlade arrangören och gav beskedet att man då väntade på besked från Vannellis management.

Konserten skulle ha ägt rum redan hösten 2020, men flyttades fram till oktober i år, men nu flyttas den fram ännu en gång. När den blir av står skrivet i stjärnorna. Tills dess behåller jag min biljett och hoppas på konsert nästa år – senast.

Jag såg honom första gången 1992. Den andra konserten jag såg arrangerades i Västerås konserthus 1995 då jag också intervjuade honom för Sveriges Radios räkning. Tredje konserten för min del var på Konserthuset i Stockholm 2013.

Det är bara att försöka ha tålamod och njuta av konserten i Los Angeles 2013 när beskedet har kommit om den inställda konserten den 6 oktober. Klipp nedan med två av de bästa låtarna med kanadensaren.

Gino Vannelli och jag på Konserthuset i Stockholm 2013. Starstrucked eller starstrucked? 🙂

LÄS OCKSÅ:
VANNELLI – EN JUVEL INOM MUSIKEN

LÄMNADE ROCKSCENEN MEN GJORDE COMEBACK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

Stray Bullet

Show a little faith there's magic in the night

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Håkans Pop

About music, love, life and becoming older...

Thirsty Boots

About music, love, life and becoming older...

Shades Of Noir

No answers, just opinions.

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

%d bloggare gillar detta: