ÄNTLIGEN DAGS FÖR RAY WILSON I TYSKLAND

Den senaste tiden har jag spelat många Youtube-klipp med skotten Ray Wilson som just nu turnérar i Polen (där han är bosatt) och Tyskland. Han var åren 1996-98 sångare i Genesis efter Phil Collins, men efter en skiva och en turné upphörde samarbetet. Jag skrev lite mer om det i ett tidigare inlägg i somras.

Den 29 oktober ser jag Wilson i Duisburg norr om Düsseldorf och jag längtar, nästan som när jag var 20 och skulle se artister eller grupper i Globen.

Jag gör mina nördresor då och då. I februari åkte jag till Norge för att se norska jazzfusion/rock/popgruppen Lava. Jag drog med bilen dit – bara för att jag kunde. Nu blir det Tyskland! Ett äventyr och en sådan frihet. Den här gången blir det med Air Berlin.

Jag hävdar att Ray Wilson har en av de fem bästa rockrösterna. Hans röst och musik berör mig starkt.

Nedan finns några klipp. Bedöm själva!

En kommentar på “ÄNTLIGEN DAGS FÖR RAY WILSON I TYSKLAND

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

Stray Bullet

Show a little faith there's magic in the night

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Håkans Pop

About music, love, life and becoming older...

Thirsty Boots

About music, love, life and becoming older...

Shades Of Noir

No answers, just opinions.

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

%d bloggare gillar detta: