DET GÄLLER HÄLSAN – BÅDE FÖR MIG OCH STEVE ROTHERY

 

I sommar bestämde jag mig för att gå ner tio kilo. Minst. Nu är jag snart där. Gick nyligen under 90. Målet är nu 85. Det är fyra kilo ytterligare. Så ”lite” har jag inte vägt på över 30 år, vad jag minns.

I princip äter jag grönsaker och kött. Två mindre skivor mörkt fiberrikt bröd och ett glas juice på morgonen. Det är en sport för mig nu, tävlingsinriktad som jag är. När vågen närmar sig 100, då är det dags att göra något, särskilt så här i 50-årsåldern. Träning ja. Men det viktigaste: maten!

Läser om gitarristen i Marillion, Steve Rothery, som många år har varit riktigt fet (till skillnad från mig som ”bara” har varit lite överviktig”) och som testat olika dieter under åren, men som nu under coronakrisen insett att han verkligen måste ta tag i sitt liv och sin kropp efter alla år längs vägarna med pizza, hamburgare och öl efter konserterna. Om du är intresserad så läs hans långa text här, under rubriken Healthier choices. För det handlar om ett val, med all respekt för olika människors livssituationer kopplat till övervikt. Kämpa!

Det gäller hälsan, både för mig och Steve Rothery!

HEALTHIER CHOICES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

Stray Bullet

Show a little faith there's magic in the night

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Håkans Pop

About music, love, life and becoming older...

Thirsty Boots

About music, love, life and becoming older...

Shades Of Noir

No answers, just opinions.

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

%d bloggare gillar detta: