EAGLES KOMMER ALDRIG ATT TURNÉRA IGEN

Jag hade planer på att åka till London i juni 2014 för att se Eagles, men av ekonomiska skäl valde jag att avstå. Så här i efterhand känner jag att jag borde ha åkt. Då hade jag fått se uppleva de klassiska låtarna live och då hade jag fått se den klassiska uppsättningen med Glenn Frey och Don Henley och de andra (de har ju bytt medlemmar genom åren, men de två var ju med från början) Men nu är det kört. Sångaren och trummisen i Eagles, Don Henley, kommer nu med beskedet att legendariska Eagles inte kommer att turnera mer. Han säger i en intervju med BBC Radio 2 att återföreningen som han, Joe Walsh, Timothy B. Schmidt och Bernie Leadon gjorde tillsammans med Jackson Browne på Grammy-galan för att hylla den bortgångne bandmedlemmen Glenn Frey, den 16 februari, troligen var det sista framträdandet. De framförde låten Take it easy.

Don Henley säger i intevjun att det var svårt och känslomässigt att spela tillsammans, men att det kändes bra att Jackson Browne var med och sjöng eftersom det var han som skrev låten Take it easy  tillsammans med Glenn Frey.

”Freys död har varit en stor förlust för oss och vi försöker fortfarande förstå det”, säger Henley till BBC Radio 2, uppger bestclassicbands.com.

Även om Eagles troligen aldrig turnérar igen så finns andra legendariska band och artister kvar, men de börjar bli till åren nu. De dör en efter en, men vad gör det egentligen i slutändan om man sett dem eller inte. Vi ska ju alla en gång dö och då spelar det ingen roll. Jag kanske får se dem i himlen eller var man nu hamnar. Hoppas att det finns en västkust där…

Läs mitt korta porträtt av Eagles här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Håkans Pop

About music, love, life and becoming older...

Thirsty Boots

About music, love, life and becoming older...

Shades Of Noir

No answers, just opinions.

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

%d bloggare gillar detta: