JAG SKA PRATA ROCK I FLERA TIMMAR

I augusti planerar jag att åka ner till Göteborg, eller snarare Partille och prata musik i flera timmar, åtminstone två, och spela min favoritmusik och dela med mig av lite personliga reflektioner kring musiken. Det är i alla fall det jag tänkt. Det har aldrig hänt tidigare att jag är gäst i ett radioprogram och pratar om det jag älskar mest av allt – musik. Och inte i Sävehofs gamla kvarter.

Via sociala medier fick jag för några år sedan kontakt med en kille som sänder radio på Radio 88 Partille, Stefan Garyd. Det visade sig att han jobbar med Karlavagnen i P4 och att hans kompis Mats Adelin arbetade på Sveriges Radio en gång i tiden. Kul, eftersom jag arbetat på P4 i snart 30 år.

(Efter att ha skrivit detta visar det sig att Garyd jobbat på Sveriges Radio i hur många år som helst, 1986-2002. Fantastiskt!)

Det är fantastiskt att man kan träffa varandra via de sociala medierna. På så sätt lever ju namnet upp till dess rätta jag.

Det visade sig att vi tre hade gemensamma musikreferenser och på den vägen är det. I ett par år har vi rört vid idén att jag skulle komma ner och snacka musik och så blir det – vecka 32. Det var egentligen meningen att jag skulle åka till Öland den veckan för att se Lars Winnerbäck, men han ställde in sommarturnén på grund av coronakrisen, precis som Lundell, Ledin och alla andra.

Vad ska jag spela då?

Det blir ”classic rock/pop” för hela slanten. Jag har redan gjort grunden till min musiklista, även om jag inte har pratat klart med killarna från Sävedalen om det exakta upplägget.

Listan nedan är exempel på musik som jag vill spela. Jag omvärderar varje vecka och redigerar listan. Jag gillar Västkusten så det blir nog en och annan ”westcoastlåt” också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

Stray Bullet

Show a little faith there's magic in the night

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Håkans Pop

About music, love, life and becoming older...

Thirsty Boots

About music, love, life and becoming older...

Shades Of Noir

No answers, just opinions.

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

att leva sin dröm

med ljuvliga hundar

%d bloggare gillar detta: